Κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Γερόλακου κάνει η πρωταθλήτρια Γ’ κατηγορίας Ξυλοτύμβου.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζουμε ως Πρωταθλητές.

Μετά και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έχουν επιτευχθεί οι δύο από τους τρεις στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, που δεν ήταν άλλοι από την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου. Σίγουρα κανένας δεν πίστευε ότι η ομάδα μας θα έκανε άνοδο πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και τρεις πριν το τέλος θα κατακτούσε το Πρωτάθλημα, πλην από αυτών που ήταν καθημερινά δίπλα από την ομάδα αλλά και τον κόσμο της Ξυλοτύμπου που την στήριξε και συνεχίζει να την στηρίζει μέχρι σήμερα.

Προς το παρών ο τρίτος μας στόχος θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 10 Μαΐου οπόταν και θα διεξαχθεί ο τελικός στο ΑΕΚ Αρένα με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική χωρίς να το αξίζει, μας υποχρέωσε στην τέταρτη φετινή μας ήττα. Σε ένα παιχνίδι όπου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έφτιαξε και έχασε αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να έχει βαθμολογικό κέρδος. Χάσαμε με σκορ 2-1. Για την ομάδα μας που ισοφάρισε αρχές του δευτέρου ημιχρόνου σκόραρε ο Κυριάκος Χάτζιαρος.

Επόμενος μας αντίπαλος ο Ηρακλής Γερολάκκου, τον οποίο θα φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας το Σάββατο 8 Απριλίου η ώρα 15:30. Μια ομάδα που θα αγωνιστεί για τους δικούς της στόχους και σίγουρα θα κατέλθει με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μια νίκη την οποία θα κυνηγήσουμε και εμείς αφού θέλουμε να διατηρήσουμε τόσο το αήττητο μας εντός έδρας αλλά και να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης μέχρι τον τελικό χωρίς εφησυχασμούς.

Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και αφού χειροκροτήσει τους Πρωταθλητές στη συνέχεια να τους σπρώξει να φτάσουν σε ακόμα μια επιτυχία. Όλοι μαζί το ξεκινήσαμε και όλοι μαζί θα το τελειώσουμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»