Δύο χρόνια ως δανεικός από την Ομόνοια Λευκωσίας στην Ομόνοια Αραδίππου γέμισαν τον Παντελή Κονομής εμπειρίες και ενέργεια για να επιστρέψει όσο πιο δυνατός γίνεται στους πράσινους της Λευκωσίας.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός που έβαλε με τη σειρά του το λιθαράκι που έπρεπε για να σωθεί η χρονιά στην ομάδα της Αραδίππου, μίλησε στον Παναγιώτη Βασιλείου και στην ιστοσελίδα μας mikreskatigories.net, για όλα τα θέματα που τον απασχόλησαν και τον απασχολούν.

Συγκεκριμένα ο ύψους 1,85μ. άσος μας είπε για το πώς ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε η χρονιά στην Ομόνοια Αραδίππου, για τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα της Αραδίππου ως δανεικός από την Ομόνοια Λευκωσίας, για το τι αφήνει στον ίδιο προσωπικά η ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017, ενώ μίλησε και για το τριφύλλι στο οποίο ανήκει.

Konomis-640x500

Ο στόχος της επιστροφής και της καθιέρωσης στην ομάδα της Λευκωσίας, το πώς βλέπει να εξελίσσονται οι καταστάσεις στην Ομόνοια, καθώς και για τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Πάμπο Χριστοδούλου.

ElpidwnVsNewn

Αναλυτικά οι ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις του Παντελή Κονόμη στην ιστοσελίδα μας.

Η δεύτερη θητεία του Κονομή στα «περιστέρια» ξεκίνησε με άλλες φιλοδοξίες και τελείωσε αλλιώς με τον ίδιο αρχικά να απαντάει στην πιο κάτω ερώτηση… 

Παντελή αν και ξεκίνησε με άλλες βλέψεις το πρωτάθλημα η Ομόνοια Αραδίππου μπλέχτηκε στις τελευταίες αγωνιστικές στη μάχη για αποφυγή της διαβάθμισης, κάτι που το κατάφερε και μαθηματικά στην τελευταία αγωνιστική. Ποια ήταν η αιτία που ήρθαν κάπως ανάποδα τα πράγματα;

«Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με άλλες βλέψεις. Πρώτα από όλα προσπαθούσαμε να παίζουμε σωστό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο αλλά κάποια ατυχές αποτελέσματα μας άφησαν πολύ πίσω από τους αρχικούς στόχους που θέσαμε. Ευτυχώς όμως έστω και στην τελευταία αγωνιστική όλοι μαζί τα καταφέραμε»!

 Konomis-Aradippou-1-640x455

Πενήντα επίσημες συμμετοχές και πανέτοιμος για το επόμενο βήμα δήλωσε στη συνέχεια ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός: «Πιστεύω ότι αυτά τα 2 χρόνια που είμαι δανεικός και τις 50 περίπου επίσημες συμμετοχές που έχω κάνει, έχω πάρει τις κατάλληλες εμπειρίες για να κάνω το επόμενο βήμα. Το πρωτάθλημα της β κατηγορίας είναι ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το κλίμα στην ομάδα ήταν παρά πολύ καλό, τα αποδυτήρια ήταν και τις 2 χρονιές ενωμένα και για αυτό πιστεύω ότι αυτή η ομάδα τα επόμενα χρόνια θα κυνηγάει άνοδο στην α κατηγορία. Υπάρχουν παρά πολύ καλοί παίχτες στην ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον»!

Konomis-Aradippiu2

Για το νούμερο ένα στόχο του που είναι η επιστροφή και η καθιέρωση στην ομάδα που ανήκει, στην Ομόνοια Λευκωσίας, μίλησε ο Παντελής Κονόμης και πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ο στόχος μου είναι την νέα σεζόν να είμαι στο ρόστερ της Ομόνοιας. Θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και εύχομαι να τα καταφέρω».

konomias-300x211

Για το πώς βλέπεις να εξελίσσονται το πρωτάθλημα για το τριφύλλι και τι του άρεσε περισσότερο από την φετινή Ομόνοια Λευκωσίας…

«Είναι ευχάριστο  ότι πολύ νεαροί παίχτες έχουν πάρει της κατάλληλες ευκαιρίες και έχουν δείξει ότι έχουν τα προσόντα να αντεπεξέλθουν. Απομένουν λίγα παιχνίδια και εύχομαι η ομάδα να πετύχει το στόχο της Ευρώπης»!

Για τον νέο προπονητή του στην ομάδα της Ομόνοιας, Πάμπο Χριστοδούλου, ο διεθνής άσος μας είπε:

«Είναι ένας προπονητής που μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια να καταφέρει τους στόχους της. Έχει την κατάλληλη εμπειρία και δουλεύει πολύ σκληρά και πιστεύω πως θα τα καταφέρει»!

Τέλος ευχαρίστησε όλη την οικογένεια της Ομόνοιας Αραδίππου, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοια Λευκωσίας:

Η ευχαρίστηση…

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Ομόνοιας Αραδίππου για αυτά τα 2 χρόνια που πέρασα στην ομάδα. Τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και ελπίζω σύντομα να τους δω στην α κατηγορία»!

Και η υπόσχεση…

«Η υπόσχεση που δίνω στον κόσμο της Ομόνοιας είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»!