Με τον Ανδρέα Νεοφύτου της Ελπίδας Αστρομερίτη συνομίλησε η ιστοσελίδα μας, mikreskatigories.net.

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Σπάρτακο Κιτίου ο «βράχος» της αμυντικής γραμμής της Ελπίδας, μίλησε στον Παναγιώτη Βασιλείου, για τη νίκη επί του Σπάρτακου με 3-2, για την φετινή πορεία της ομάδας, τους στόχους και τις προσωπικές του βλέψεις…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού της Ελπίδας:

«Η νίκη επί του Σπάρτακου μπορούσε να έρθει πιο εύκολα από ότι ήρθε, όμως είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε ότι αξίζαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως ανταπεξέλθαμε και πήραμε μία δίκαιη νίκη στο τέλος με πολλές χαμένες ευκαιρίες»!

Από την κόλαση στον… «παράδεισο»!

«Όταν βρίσκεσαι στα χαμήλα της βαθμολογιάς με πολύ λίγους βαθμούς και στο τέλος καταφέρνεις όχι μόνο να σωθείς αλλά και να διεκδικούσες μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές την άνοδο τότε λέει πολλά. Πάρα πολλά για τον σκληρό αγώνα που δώσαμε μέχρι τέλους όλη η ομάδα. Από τους διοικούντες, τον κόουτς Βαλεντίν, το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, σε όλους αξίζουν αρκετά συγχαρητήρια. Είμαστε ευτυχισμένοι που καταφέραμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη επί της Κολώνης για να πάρουμε είτε την 5η, είτε την 4η θέση στο πρωτάθλημα»!

Πως εξελίχθηκε η χρονιά για τον Ανδρέα Νεοφύτου; «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα. Λίγο οι συνεχείς αλλαγές γηπέδων για προπονήσεις και τα σκληρά γήπεδα, λίγο οι δύσκολες συνθήκες σε αυτή την κατηγορία, έφεραν στην τελική μία πολύ θετική χρονιά τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την ομάδα. Από τη νέα σεζόν θέλουμε περισσότερες επιτυχίες και θα δώσουμε το κάτι παραπάνω για να το πετύχουμε. Να είστε σίγουροι»!